JoomlaTemplates.me by WebHostArt

Årsmötet 2018

Publicerad söndag, 04 februari 2018

Vid klubbens årsmöte den 29/1 deltog 17 medlemmar.

Martin SM5XSH valdes till mötesordförande och styrde oss med säker hand genom dagordningens punkter.

Till ny ordförande för klubben valdes SA5JUS Juliusz Sokolowski.
Juliusz som tog licens under 2017 har ett brinnande elektronik och radiointresse och har även stor erfarenhet med styrelsearbete från andra ideella föreningar.

Styrelsens proposition om inköp av ny klubbrig antogs av årsmötet med 15 Ja mot 2 Nej.

Efter årsmötet berättade SA5ODJ Oliver Djurle om sitt deltagande i 2017 år YOTA-läger samt SSAs ungdomsverksamhet och efter det hade SA5JUS Juliusz en demonstration av den nya digitalmoden FT8.

Gott Nytt År

Publicerad söndag, 31 december 2017

Vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År 2018

GOD JUL

Publicerad torsdag, 21 december 2017

GOD JUL från oss alla till er alla.

Vi ses 2018.

Lucia

Publicerad torsdag, 30 november 2017

Tidigare har vi annonserat årets Luciafirande vid Nåntunagården i Facebook.
Det går av stapeln Måndagen den 11/12 klockan 18:00 med slut senast 21:00 då vår Lucia Anders vill gå hem.

Passa på och dryfta vad DU vill med klubben och framtida aktiviteter. Som ni säkert vet har vi i dag en tillförordnad ordförande, ge styrelsen eller valberedningen förslag på Bl. a. ny ordförande. Kanske DU vill ställa upp?

Ta gärna med lite godis till de småa i skogen, (fåglarna).

Styrelsen.